Workshop Adobe Lightroom

U zult gauw merken wanneer u meerdere jaren fotografeert dat een overzichtelijke catalogus onontbeerlijk is om foto’s terug te vinden. Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als je met zo een programma ook je foto’s kunt bewerken en presenteren aan vrienden en familie. Als u dit bovenstaande serieus opvat kom je al gauw terecht bij het programma Adobe Lightroom. Er zijn vele mogelijkheden met dit programma tot zelfs het maken van een film met uw foto’s.

Start Workshop Adobe Lightroom februari 2020

Workshop Adobe Lightroom wat leer je

In deze workshop wordt uit de doeken gedaan waar op te letten als u foto’s gaat binnenhalen en bewerken in Lightroom. Ook een diashow maken van uw dierbare foto’s is na deze workshop niet moeilijk meer. Een fotoboek samenstellen is ook mogelijk vanaf versie 4. Kies uit meer dan 180 professioneel ontworpen voorbeelden en bestel rechtstreeks bij Blurb

Deze workshop Lightroom vereist wel dat u een laptop bezit en meebrengt naar de bijeenkomsten en dat Lightroom vanaf versie 3 geinstalleerd staat. Een proefversie van 30 dagen is te downloaden op de Adobe website. Nog beter is een abonnement te nemen op het fotografieprogramma van Adobe dan kunt u zowel Photoshop als Lightroom downloaden en gebruiken voor 12 euro per maand en beschikt u altijd over de laatste versie.

de workshop kost 150 euro en start, bij voldoende aanmeldingen om 20:00 uur en vindt plaats aan de Overmaat 30 te Arnhem, parkeergelegenheid bij de studio ruim voorhanden en is gratis

Wanneer u helemaal nieuw bent in Lightroom kan een cursus van 4 avonden volstaan om de basis goed onder knie te krijgen. In deze workshop worden de volgende modules behandeld:

 
– Library
– Develop
– Slideshow
– Print
– Web
workshop-lightroom

 

wORKSHOP lIGHTROOM CURSISTEN

  Selecteer cursus

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Telefoon nummer

  Onderwerp

  Jouw bericht