Diensten Arnhem

Fotografie diensten Arnhem

Hierboven vindt u tabbladen van de diverse fotografische diensten die ik aanbied. Kijk gerust eens rond. Mijn thuisbassis is Arnhem maar reis geregeld ook door het land. De Fotostudio aan de Overmaat 30 in Arnhem is de thuisbasis voor groepsportretten en familie fotoshoots. Ik ben overigens niet gebonden aan de studio want vele opdrachten vinden ook plaats op locatie. Ook is er veel stock fotografie voorhanden met de nadruk op en rond Arnhem.

Bedrijfsfotografie vergt specifieke benadering en inleving om de doelgroep optimaal te kunnen bereiken en te boeien

Een foto moet pakken en daar moet u nog lang plezier aan beleven, ik inventariseer waar u het voor wilt gebruiken, welke sfeer u wenst en zet daar de apparatuur en nog belangrijker mijn visie volledig voor in. Foto’s worden altijd naar uw behoeften en wensen gemaakt,

Ook verzorg ik fotocursussen, de instap is laagdrempelig maar wordt aangepast aan uw niveau en kennis, de groepen zijn maximaal 8 personen om persoonlijke begeleiding te garanderen en is altijd leerzaam en praktisch van opzet of het nu om de basiscursus gaat zoals fotocursus Arnhem of om bijvoorbeeld workshop Lightroom, u krijgt zeker goede handvatten om mooiere foto’s te maken, te bewerken en te presenteren.