Trouwfotograaf Arnhem

Jullie gaan binnenkort trouwen? Gefeliciteerd, een van de hoogtepunten in jullie leven komt eraan. Veel geregel om alles in goede banen te leiden. Een trouwfotograaf die ervaring heeft is dan wel zo relaxed. In ieder geval leuk dat jullie op mijn website zijn terechtgekomen, ik kan jullie hierbij meteen een indruk geven van de foto’s. Het is slechts een dwarsdoorsnede van een trouwreportage maar hoop dat jullie ze mooi vinden.

Iedere trouwfotograaf heeft natuurlijk zijn eigen stijl maar creatief en mooi belichte opnamen die ook na jaren je helemaal terugbrengen in de sfeer van die dag zijn goud waard.
Zo kun je denken aan een klassieke trouwreportage of meer vintage met mooie lichteffecten of ook bijzonder geheel of gedeeltelijk in zwart/wit.
De keuze voor een trouwreportage kan in vele soorten worden onderverdeeld, zoals levering van de foto’s op een CD of DVD of misschien nog beter een compleet trouwalbum.

Ook een digitaal album of show, modern vorm gegeven en gemakkelijk deelbaar met familie en vrienden is een presentatie die steeds vaker voorkomt.

Altijd inbegrepen is een mooie fotoshoot op de door jullie gewenste locatie uitgevoerd met een mobiele licht installatie, dit zorgt voor zeer mooi licht ongeacht de omstandigheden.

Uiteraard kunnen jullie er van uit gaan dat de hoogtepunten vakkundig worden vastgelegd. Er zijn per slot al genoeg zaken om jullie aandacht op te vestigen. Informeer gerust eens geheel vrijblijvend.

bruiloftreportage-wiert-en-anne-wil

Bruidsfotografie

4 uur aanwezig : € 695,- (ong. 200 foto´s op DVD)
5 uur aanwezig : € 795,- (ong. 250 foto´s op DVD)
6 uur aanwezig : € 895,- (ong. 300 foto´s op DVD)
7 uur aanwezig : € 950,- (ong. 350 foto´s op luxe DVD+box)
8 uur aanwezig : € 1050,- (ong. 400 foto´s op luxe DVD+box)
 
Deze bedragen betreffen de fotografie en een selectie gemaakt samen met jullie en digitaal aangeleverd.
In deze prijzen zit ook verwerkt het intake gesprek en vooraf doornemen van de dag en locaties en inventariseren van jullie wensen. Ook de fotografiestijl wordt dan besproken, denk daarbij aan reportagestijl, klassiek, zwart/wit of met speciale tinten of gemengd is ook een optie.
 
De mogelijkheid bestaat ook dat ik na selectie een mooi trouwalbum samenstel van de trouwreportage,
prijzen beginnen dan bij 300 euro met 30 pagina’s en vormgegeven in een moderne stijl waar je nog lang met plezier op terug kan kijken.

Een mooi uitgevoerd trouwalbum met kunstleren omslag en luxe 20 bladen (40 pagina’s) met verdiepte foto op de omslag komt op 500 euro e.e.a. is verder afhankelijk van de uitvoering.

Enthousiast geworden? Bel of email, dan kan ik jullie wat meer laten zien of kom op bezoek in de Fotostudio voor een try-out.
 
trouwfotograaf arnhem
 
 
trouwreportage-bruidspaartrouwreportage Ede
 
Trouwreportage
 
 

 

Je kunt mij natuurlijk ook meteen boeken als trouwfotograaf via de contactpagina