Evenement fotografie Lorch

In september een mooie maar drukke opdracht. Lorch een specialistisch Duits bedrijf dat internationaal Robotische las-systemen fabriceert, vroeg mij voor hun event verslaglegging. 1 keer per jaar organiseren ze workshops om kennis te delen hoe die systemen op te bouwen, bedienen en in te regelen. Een internationaal gezelschap vanuit heel Europa was 3 dagen te gast bij Certilas in Huissen.

Mijn inbreng was de event verslaglegging. Bovendien een fotomontage van individuele deelnemers plus inlijsten en afleveren op dag 3, zodat het door de deelnemers meteen meegenomen kon worden.

Alles had ik strak gepland, op dag 2 de mensen voor een zgn. greenscreen fotograferen, monteren en de bestanden aanleveren bij de printer en meteen in laten lijsten om de 85 stuks de volgende dag af te geven. Uiteraard een leuke groepsfoto maken hoorde erbij.

Spannend zeker maar toch ook uitkijken voor de intense UV-straling. Buiten dat je ogen goed moet beschermen tijdens het lassen, kreeg ik ook zonnebrand uitgereikt…..?? Het is dus ook noodzakelijk om de camera/lens/sensor te behoeden voor de zeer intense straling en niet vergeten… de fotograaf zelf šŸ˜‰

Dit zijn natuurlijk mooie opdrachten en vooral spannend om te doen. Alles liep op rolletjes en kijk samen met de Lorch terug op een mooi evenement.

meer evenementen vind u hier