Media streaming

hoe een virus de wereld verandert

Op het moment van schrijven van dit blog artikel, lijkt de wereld tot stilstand te komen. Alle evenementen en bijeenkomsten zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld of zelfs gecancelled. De winkelketens sluiten massaal hun deuren i.v.m. het besmettingsgevaar. We ondervinden allemaal de gevolgen maar dit biedt ook weer creatieve oplossingen.

Zo werk ik al langere tijd samen met een video en social mediaproducent Rangin Studio. We hebben samen al diverse projecten tot een succesvol verhaal gemaakt. In deze tijd van sociaal afstand houden kunnen wij uw boodschap via live streaming aanbieden, zo kan nieuws of een evenement toch doorgang vinden. Het enige verschil is dat we dit dus gaan streamen op een al dan niet beveiligd kanaal via Youtube, Facebook of eigen website. Alle kennis om dit goed in beeld te brengen zijn ruimschoots aanwezig en zo kunt u toch op een professionele manier contact houden met uw mensen, klanten of de digitale wereld. Voor elk budget bieden wij oplossingen die u zichtbaar houden of maken voor de wereld. In deze tijd van moeilijke zichtbaarheid laten wij u een podium betreden zodat uw boodschap toch helder naar voren komt.

Uiteraard zijn wij natuurlijk ook gehouden aan de RIVM voorschriften en zullen deze zo goed als mogelijk naleven


neem gerust contact op voor verdere info ook voor een bruiloft, begrafenis in kleine kring is dit een oplossing om uw omgeving live of later deelgenoot te maken contact