MoBA13 en OKA

OKA te gast bij M°BA 13 Arnhem

Het nieuwe kenniscluster de Rozet ofwel, zoals het de komende weken genoemd wordt, M°BA Centraal huisvest de tentoonstelling Fetishism in Fashion De Rozet zal de komende periode volledig in het teken staan van de Mode Biënnale Arnhem. M°BA13 is dan ook het thema van deze bijzondere OKA bijeenkomst.

Dit jaar staat de Mode Biënnale in het teken van fetisjisme: Fetishism in Fashion. De unieke band tussen mens en kleding wordt tentoongesteld, besproken, ervaren en zichtbaar tijdens de 5de editie van de Mode Biënnale. Tijdens de bijeenkomst zal gastspreker Klaartje Hissink, communicatie medewerker van M°BA 13, ons vertellen over het programma van dit jaar.

De opening van Rozet, het nieuwe onderkomen voor diverse educatieve, kunst- en cultuurinstellingen uit de stad, komt nu echt dichterbij. In september komen de Volksuniversiteit, de bibliotheek, Kunstbedrijf Arnhem en het Historisch Museum definitief naar Rijnboog. Voordat deze  officiële opening gaat plaatsvinden is de Rozet eerst nog het toneel voor de hoofdexpositie van de Mode Biënnale. Ria Oudega, directeur Openbare Bibliotheek, zal ons vertellen over de Rozet en de samenwerking in het Kenniscluster.

meer foto’s van de OKA bijeenkomst zie website OKA

Hier wat foto’s van Rozet en o.a. een panorama vanaf het dakterras