centraal station arnhem
 

No Nonsense Espresso een mooi boek

Ooit willen weten hoe je goede espresso of cappuccino maakt?

Dit kun je lezen in het boek No Nonsense Espresso, een boek wat je aan de hand van foto’s (die samen met SJ ter Welle gemaakt zijn) meenemt naar de ultieme kop koffie

Door middel van handige stap-voor-stap handleidingen wordt je meegenomen in de wondere wereld van kwaliteitskoffie. Dit boek is verder een bron van inspiratie op het gebied van koffie. Interviews met koffieprofessionals worden afgewisseld met precies voldoende achtergrondinformatie om als leek te begrijpen waar je kop koffie lekker van wordt.

om het boek te bestellen en allerlei achtergrondinfo zie blog NoNonsenseEspresso

een leuke reactie

No Nonsense is absoluut een leuk boek voor de liefhebber die thuis graag een goed kopje koffie wil bereiden. Je leest het lekker weg en het heeft mooie duidelijke foto’s. Het boek beschrijft met makkelijk leesbare teksten de gedachtegang en theorie achter het maken van een goede espresso. Verder beschrijft het stap voor stap het maken van de melkvarianten, waaronder cappuccino en de hippe latte macchiato en geeft tips en tricks over de bereiding hiervan. Je kan zien dat de auteur veel kennis en ervaring heeft in de koffie. Wat dit boek onderscheidt van de rest is de simpele en eenvoudige uitleg. Advies over de aanschaf van een espressomachine en aandacht voor het schoonmaken en onderhouden van de thuismachine is een punt waar je in andere boeken weinig over vindt. Het is een fijn boek en kan ik het zeker aanbevelen voor de ontdekker van goede koffie“.
– Gerben Engelkes, SCAE Barista, Groningen

Hier een indruk van het boek

Website Realisatie A!tention | Webdesign Duiven bij Arnhem