centraal station arnhem
 

parkeergarage Rijnstate Arnhem

Nachtfotografie uit de hand

parkeergarage rijnstate arnhem

soms heb je geen statief bij je en kom je toch mooie onderwerpen tegen in het donker, zoals  op bezoek bij ziekenhuis Rijnstate. De parkeergarage was me al vaker opgevallen dat die s’avonds prachtig verlicht is. Ik had de Fuji X-E1 bij me en de 18-55 kitlens, deze heb ik vaak mee omdat je qua grootte en gewicht hem sneller meeneemt dan mijn Nikon. Zoals al eerder gememoreerd, de beeldkwaliteit is geweldig en de optische stabilisator werkt zeer goed. De belichting 1/30s was overigens in de orde dat je de camera ook zonder nog stil kan houden wel op iso 5000, zegt wel iets over de hoeveelheid licht van de parkeergarage:)

Website Realisatie A!tention | Webdesign Duiven bij Arnhem