centraal station arnhem
 

Robbers en van den Hoogen

Regelmatig ben ik bij Wijnhuis Robbers en van den Hoogen aan de velperweg te vinden (voor de duidelijkheid beroepshalve) en dat is een prachtige omgeving om te fotograferen. Zo moesten er nieuwe foto’s komen voor o.a. facebook van de kelder en van diverse evenementen die zij organiseren zoals pruverijen. Ook voor de nieuwe folder die recent is uitgebracht kwamen er nieuwe producten op de foto met nieuwe groepsfoto.

De lichtomstandigheden in de kelder zijn vrij donker maar wel heel sfeervol en dus lange sluitertijden en statief zijn onontbeerlijk. Echter neem ik ook altijd eigen lichten mee, zo ook deze keer om een vat of fles wat los te maken van de achtergrond. Het is boeiend om eens rustig die omgeving op je te laten inwerken, immers je hebt gauw de neiging om maar raak te schieten met je camera. En elke keer zie je ook weer andere gezichtspunten.

De groepsfoto vond in de schemering plaats en is uitgelicht met de Elinchrom Quadra met deep octa.

Ook bezoek ik regelmatig de kelders van Robbers en van den Hoogen met cursisten, je kunt er namelijk in de praktijk oefenen om met lange belichtingstijden te spelen. Uiteraard kun je de kelders ook bezoeken zonder camera om van heerlijke wijnen te genieten

 

 

Website Realisatie A!tention | Webdesign Duiven bij Arnhem